Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BSOD when automate remote SIW report
#1

Hello,

I use the Technician's Version for automating a siw report for my users computer
I do this with psexec command with commandline parameters

Unfortunately from version 2017 v7.7.1029 SIW generates a BSOD on the users computer when submitting the command.


Command:
psexec.exe \\computer -u user -p password -s -i -c -csrc "siw.exe" "siw.exe /log:xml=dir /silent /s:5368941701 /h:139231 /n:73"
(command is slightly modified for security reasons)

I can't see anything special in the eventlog.

What can be the problem?

Many thanks in advance!
Reply
#2

(07-27-2018, 10:12 AM)zonuendan Wrote:  Hello,

I use the Technician's Version for automating a siw report for my users computer
I do this with psexec command with commandline parameters

Unfortunately from version 2017 v7.7.1029 SIW generates a BSOD on the users computer when submitting the command.


Command:
psexec.exe \\computer -u user -p password -s -i -c -csrc "siw.exe" "siw.exe /log:xml=dir /silent /s:5368941701 /h:139231 /n:73"
(command is slightly modified for security reasons)

I can't see anything special in the eventlog.

What can be the problem?

Many thanks in advance!

Please use the latest version of SIW.
If the problem persists, please follow instructions from https://www.gtopala.com/forum/Thread-Wha...lue-screen
Reply
#3

(07-27-2018, 10:26 AM)I am unfortunately experiencing the same thing on Windows 10 machines using the latest version .  I have not seen it happen on Windows 7. Wrote:  
(07-27-2018, 10:12 AM)zonuendan Wrote:  Hello,

I use the Technician's Version for automating a siw report for my users computer
I do this with psexec command with commandline parameters

Unfortunately from version 2017 v7.7.1029 SIW generates a BSOD on the users computer when submitting the command.


Command:
psexec.exe \\computer -u user -p password -s -i -c -csrc "siw.exe" "siw.exe /log:xml=dir /silent /s:5368941701 /h:139231 /n:73"
(command is slightly modified for security reasons)

I can't see anything special in the eventlog.

What can be the problem?

Many thanks in advance!

Please use the latest version of SIW.
If the problem persists, please follow instructions from https://www.gtopala.com/forum/Thread-Wha...lue-screen
Reply
#4

(01-27-2019, 01:48 PM)tsew2674 Wrote:  'I am unfortunately experiencing the same thing on Windows 10 machines using the latest version .  I have not seen it happen on Windows 7.
If the problem persists, please follow instructions from https://www.gtopala.com/forum/Thread-Wha...lue-screen
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)