Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Still hanging at 95%
#1
SIW 2016 v6.0.0106 - "Run as Adminstrator" from flash drive

This has been happening to me for some time now, rendering this product unusable. Any thoughts?
Reply
#2
(01-30-2016, 07:58 PM)JMark Wrote: SIW 2016 v6.0.0106 - "Run as Adminstrator" from flash drive

This has been happening to me for some time now, rendering this product unusable. Any thoughts?

Does it happen when it runs from HDD?
Please follow instructions from https://www.gtopala.com/forum/Thread-Wha...lue-screen
Reply
#3
(01-31-2016, 09:45 AM)gtopala Wrote:
(01-30-2016, 07:58 PM)JMark Wrote: SIW 2016 v6.0.0106 - "Run as Adminstrator" from flash drive

This has been happening to me for some time now, rendering this product unusable. Any thoughts?

Does it happen when it runs from HDD?
Please follow instructions from https://www.gtopala.com/forum/Thread-Wha...lue-screen

Unfortunately, I had already boxed up the refurb for delivery by the time I got your reply. I did just run it successfully from the flash drive on w7 Home Prem 64, saving the hrml report to desktop, however it took 1029 sec to complete. Will follow the above instructions when I encounter the next crash.
Reply
#4
Finally had a chance to test this build in the field. It hung at 40% when run from a Win7 Desktop folder in Run as administrator mode; but completed when I simply double-clicked it from the Desktop folder. When running Open from flash drive, it is hanging at 64%, and I'm getting popups such as "SIW Model:TongueopulateModel Memory didn't finish in 790.796 seconds."
Reply
#5
(02-16-2016, 06:47 PM)JMark Wrote: Finally had a chance to test this build in the field. It hung at 40% when run from a Win7 Desktop folder in Run as administrator mode; but completed when I simply double-clicked it from the Desktop folder. When running Open from flash drive, it is hanging at 64%, and I'm getting popups such as "SIW Model:TongueopulateModel Memory didn't finish in 790.796 seconds."

So, when you start SIW normally (double-click), it works, otherwise, it doesn't.
Can you run, please, the debug version of SIW and send me the c:\siw_debug*.txt files? https://www.gtopala.com/forum/Thread-Wha...lue-screen
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)